Tuesday, August 23, 2011

Lee Chong Wei col ucapkan TQ dekat musQ!

Salam + Bismillah + Selamat Sejahtera

Semoga peminat musQ berada dalam keadaan sihat dan sentiasa tersenyum, kerana senyum adalah cara paling mudah dan murah untuk kita bersedekah.

Entry kali ini adalah berkisar mengenai perbualan antara musQ dengan DLCW(Datuk Lee Chong Wei) selepas final world championship yang melihatkan DLCW telah tewas kepada seteru utama nyaLD(Lin Dan)



DLCW: 这招呼(hello ini) musQ production ka??

musQ : apa??..nih siapa..sori i dont understand chinese..

DLCW : aiyaaa... ...我是(ini saya)... DLCW maaaa

musQ: oo0..DLCW kaa..maap2 saya ingat Ah long mana nak mintak duit tadi..risau saya...

DLCW: Saya nak ucap terima kasih maaa....sebab saya sudah tengok lu punya video yang kasi tayang saya punya skill masa itu final badminton saya lawan LD..geram saya sama itu budak..sikit lagi saya mau menang.

musQ: takpe Datuk, kami rakyat malaysia dah tengok aksi Datuk mase game tuh, ternyata Datuk dah memberikan aksi yang terbaik..saya buat video itu khas untuk memberi peransang kepada Datuk setelah amat kecewa time final itu hari..

DLCW: tq musQ production..

musQ: saya harap datuk dapat bawak pulang pingat emas badminton sukan Olimpik London 2012 nanti..MALAYSIA BOLEH!!

DLCW: 感谢 (terima kasih)..nanti lain kali buat video saya bnyak2 lagi maaa..boleh saya tengok..saya suka

musQ: (adoi...die ingat aku nih banyak masa ke nak buat video dier jer..) ok2..no problem...(desus hati aku..)


DLCW: tq2..nanti i didik anak u jadi hebat macam i..no prob..okelah i nak p bazar nak cari murtabak untuk i dan wong mew chee makan nanti..see u later..bye


musQ:orait..welcome..tq

perbualan tamaatttt dengan musQ masih dalam keadaan tergamam kerana menerima panggilan daripada pemain no 1 dunia DLCW......



INILAH VIDEO YANG DLCW MAKSUDKAN
(VIDEO DARIPADA musQ)




DLCW kata dalam video die nampak hensem sangat...tah la..iyerkan aje laa






facebook musQ production fanpage!!


musQ production youtube channel!!









Ada satu malam di dalam ramadhan yang kehebatannya melebihi daripada 1000 bulan..masyaAllah..sungguh tak ternilai dan semoga kita berlumba2 untuk mendapatkannya..semoga output daripada ramadhan ini supaya kita menjadi orang2 yang bertaqwa..inshaAllah..


p/s sumber tulisan china - google translate 
     wong mew chew - pemain badminton wanita negara



2 comments:

  1. all the best next time DLCW :)

    ReplyDelete
  2. DLCW will bring gold medal in olympic london 2012!!

    ReplyDelete